Menu Close

Fagområder hos Mejtech A/S

Murerarbejde fra badeværelser til slotsvægge – effektivt og med øje for detaljen.​

Hos Mejtech A/S udfører vi murerarbejde på nybyggeri, renoveringer. Vi udfører desuden mindre opgaver i fagentreprise.

Desuden har Mejtech A/S en favnende erfaring indenfor murerfaget, hvor vi mestrer fx facadepuds, komplette badeværelser inklusiv gulvopbygning og opsætning af fliser.

Uanset, om vi bygger i totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise, er der altid øje for høj kvalitet med fagligheden i centrum.

Gammel strøm til ny strøm, Mejtech A/S har løsningen.

Hos Mejtech A/S har vi adskillige kompetencer og vores erfaring gør, at vi troværdigt og effektivt kan finde den rette løsning på netop din udfordring.

Vi har løst en lang række entrepriser gennem årene for både private og erhverv og derfor kan vi varetage større installationsprojekter. Du kan læse mere om vores projekter her.

Mejtech A/S laver både små installationer og større installationer i nybyggede villaer. Hvis du skal renovere, kan vi også være behjælpelige med de nye el-installationer der skal laves.

Tømrearbejde, tag eller loft?

Mejtech A/S har erfaring inden for mange former for tagdækning, energibesparende isolering, vinduer, skillevægge og vi kan rådgive og vejlede dig til den rette løsning til dit hus eller domicil. Vi tilbyder løsninger til både private- og erhvervskunder.