Menu Close

Projekter

Mejtech A/S er i udvikling og derfor blev det en nødvendighed at bygge et nyt domicil, med eget værksted samt konference og kontorlokaler. I Mejtech A/S’s nye domicil på Valhøjs Allé 161, Rødovre har vi installeret disse træpaneler. Træpanelerne er særligt gode til at isolere og skabe en lækker akustik i rummet – samtidig med de medvirker til et moderne og tidløst design. Læse mere om vores nybyggeri på Valhøjs Allé ved at trykke på her


Projektsamarbejde med Region Hovedstaden vedrørende deres psykiatriske center i Ballerup. Noget meget specielt ved dette projekt er at de nye vinduer som blev sat i er lavet med et keramisk print-udtryk af danske birketræer og det var et af de første steder i Danmark, hvor man brugte denne form for keramisk print på termoglas. 

Læse mere projektet i Ballerup her.

førefter

 

I et projekt med andelsboligforeningen A/B Købkes Have renoverede Mejtech A/S i 2015 både facader og indsatte nye vinduer og seksten altaner på Blegdamsvej 78 på Østerbro København, så flere nu kan nyde den dejlige sommersol. Se flere billeder af renoveringen ved at trykke her.

Mejtech A/S er en virksomhed i god udvikling og erfaringer fra mange år i branchen har vist, at der i dag er et stigende behov for styring af projekter. Mejtech A/S har derfor specialiseret sig i netop dette.

Projektsamarbejde med Burger King. Mejtech A/S har i lavet flere projekter med Burger King herunder:

    • Burger King i Frederikssund. Ombygning af boligbutik til restaurant
    • Burger King i Vanløse. Ombygning i Stationscenter. Fra en gammel Føtex butik til en Burger King restaurant.
    • Burger King Esbjerg. Et nybyggeri som totalentreprise.
    • Jyllingevej i Rødovre

Læse mere projekterne her.

Fra 2018/2019 total istandsatte Mejtech A/S et lejlighedskompleks på Thorvaldsvej på Frederiksberg. Thorvaldsvej er et eksempel på totalistandsættelse af et lejlighedskompleks, med seks skønne lejligheder. Mejtech A/S istandsatte blandt andet tag, vinduer, lofte, vægge og gulve i sildebanket og frederiksberg paneler, alt udført i med øje for kvalitet. 

Er du nysgerrig på hvordan dette projekt endte med at se ud, så se mere her.

 Læs mere om vores spændende projekter i menuen og se vores referenceliste for endnu flere projekteksempler under fanen Referenceliste.